2024-04-21
✍︎︎正阿😍阿爺海鮮鍋喺尖沙咀開咗,地點超方便!2.5小時河鮮海鮮雞煲火鍋放題啱晒一大班人聚餐傾計💬5:00-7:30p.m $3687:00-9:30p.m $3989:00後 $398 免加一另加$20可以無限暢飲(酒另計)而家仲要社交平台 follow同埋like佢哋嘅page,就可以有埋新鮮刺身拼盤🥰當中都有甜蝦,北寄貝,希靈魚,油甘魚,螺頭😚新鮮好食每位包括:👑霸王海鮮盤🦐🦞🦀🦐越南大虎蝦|🦞澳洲大龍蝦|蘇格蘭蟶子|🦀豪山奄仔蟹|🐚蘇格蘭大元貝|🦪新鮮鮑魚🐔雞煲3揀1 可以無限refill 🐔泰式酸辣雞煲|韓式芝士雞煲|四川麻辣雞煲一睇就知我哋揀咗芝士雞煲🧀😆🧀芝士多到拉絲拉唔停🤩雞肉嫩滑雖然好好食,但一盤已經夠2個人食🤣再refill會食唔落其他🥹🫖時令燉湯🫖我哋當日係鹿茸菇燉豬展湯用爐仔座熱保持溫度😆真係飲到真材實料,好好飲!我同少爺仔都飲咗5至6杯🍲特色湯底3揀1藥膳|海鮮|麻辣我哋揀咗藥膳湯底🤤感覺健康啲藥味又唔會好濃郁蓋過配料🤤仲有好多配料可以無限添加,就連海鮮(除咗龍蝦🦞)都有得食完又食🤩安格斯牛肉|牛柏葉|牛骨髓|珍珠蠔|龍躉片|鮑魚蝦蟹|蟶子仔||黑豚肉片|豬腰|
正阿😍阿爺海鮮鍋喺尖沙咀開咗,地點超方便!
2.5小時河鮮海鮮雞煲火鍋放題
啱晒一大班人聚餐傾計💬
5:00-7:30p.m $368
7:00-9:30p.m $398
9:00後 $398 免加一
另加$20可以無限暢飲(酒另計)
當中都有甜蝦,北寄貝,希靈魚,油甘魚,螺頭😚新鮮好食
每位包括:
雞肉嫩滑
🫖時令燉湯🫖
我哋當日係鹿茸菇燉豬展湯
用爐仔座熱保持溫度😆
真係飲到真材實料,好好飲!
我同少爺仔都飲咗5至6杯
🍲特色湯底3揀1
藥膳|海鮮|麻辣
我哋揀咗藥膳湯底🤤感覺健康啲
藥味又唔會好濃郁蓋過配料🤤
安格斯牛肉|牛柏葉|牛骨髓|珍珠蠔|龍躉片|鮑魚蝦蟹|蟶子仔||黑豚肉片|豬腰|豬天梯|蔬菜|特長蟹棒 |三才魚蛋魚片頭|讚岐烏冬等等…真係應有盡有🥹
阿爺自家製有:
新鮮雲吞水餃🥟|招牌手打蟹子蝦滑|招牌手打黑松露墨魚滑
🐟新鮮河鮮🐟
桂花魚|鱸魚|羅非魚|黃骨魚|魚標|大魚頭|脆肉鯇片|脆肉鯇腩|台灣白鱔片
❥最愛食龍蝦爽口彈牙☺️
❥豪山奄仔蟹鮮味多肉
❥時令燉湯真係好好飲😙
❥安格斯牛肉厚薄均勻,牛味濃郁😍
❥自家製黑松露墨魚滑,黑松露味夠哂🤩又係彈牙
❥紫菜響鈴大大條,淥3-5秒啱啱好🤤
🔎阿爺八鮮鍋