佐賀燒肉谷之前都去過旺角雅蘭分店,今次去了另一間位於觀塘apm 5樓的分店再試下,這裡環境很乾淨,四人卡位坐得舒適,抽風不錯燒肉放題分為4個等級我們今次就叫Lv3 澳洲和牛海鮮放題超過128品+選擇‼️Lv3或以上送一份極上海鮮拼盤餐廳設有自助區除了有幾款小食,還有飲品、沙律、前菜、甜品、軟雪糕、自製紫菜飯以下海鮮拼盤和燒肉天梯都是坐低後,店員會自動送上,不用自己落單✨極上海鮮拼盤原隻日本生蠔|白鱔|帆立貝|鮑魚|蟶子|虎蝦|鹽燒三文魚鰭海鮮方面都唔錯,我特別推介:▪️原隻日本生蠔 - 蠔味濃郁▪️原隻鮑魚燒 - 鮑魚彈牙,有鮮味▪️鹽燒三文魚鰭 - 魚肉順滑富油脂✨牛肉天梯澳洲和牛 - 特上牛肋肉|澳洲和牛 - 上級牛胸肉|澳洲穀飼原塊牛板腱|骨付牛肋骨 |極上安格斯牛小排|牛舌|嚴選牛肩里肌|美國牛胸腹肉|煙燻壺漬封門柳特別推介:煙燻壺漬封門柳/特上牛肋肉/上級牛胸肉/牛舌食物選擇真係好多,除了以上食物之外,更可用手機「QR CODE」選擇其他食物,有其他海鮮、牛肉、羊架、豚肉、雞肉、飯和麵等選擇,我比較推介原條魷魚筒|蒲燒鰻魚|霜降一口牛|蒲燒鰻魚|芝士竹輪|軟雪糕|食物豐富款式選擇多,
佐賀燒肉谷之前都去過旺角雅蘭分店,

燒肉放題分為4個等級
我們今次就叫Lv3 澳洲和牛海鮮放題
超過128品+選擇
‼️Lv3或以上送一份極上海鮮拼盤

餐廳設有自助區

✨極上海鮮拼盤
原隻日本生蠔|白鱔|帆立貝|鮑魚|蟶子|虎蝦|鹽燒三文魚鰭
海鮮方面都唔錯,我特別推介:
▪️原隻日本生蠔 - 蠔味濃郁
▪️原隻鮑魚燒 - 鮑魚彈牙,有鮮味
▪️鹽燒三文魚鰭 - 魚肉順滑富油脂

✨牛肉天梯
特別推介:煙燻壺漬封門柳/特上牛肋肉/上級牛胸肉/牛舌

食物豐富款式選擇多,未有機會試晒已經好飽,下次可以再嚟試試