2022-08-07
#chuchuintaiwai —𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆 ☁️🥘忌廉芝士waffles配沙律w/ 炒蛋➕蜜糖芥末鴨胸♡𝗗𝗿𝗶𝗻𝗸𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁𝘀 ☁️🍹Espresso tonicChocolate latte焦糖京都小山園抹茶waffles皇家伯爵茶waffles士多啤梨乳酪藍莓夾心waffles —✨初嘗大圍名物夏雪窩夫❄️每次行過都覺得好香窩夫味🤭一開門超勁蛋香味🧇🥚🤤不過睇openrice同現場menu有差別🤭🤔職員好nice咁解釋話會定期轉menu🤭叫我下星期再黎試新menu🤣🤭🤭—Waffles超軟熟🤤💯蛋香味好勁😍😍炒蛋炒得幾好幾嫩鴨胸好食😋唔係啲煙燻味好勁個種溝埋又幾夾幾好食💫💫—甜waffles一樣都好鬆軟🤭幾意外係啲waffles係唔同味🙌🏻🙌🏻➰抹茶窩夫係有抹茶味🍵唔係就咁toppings有抹茶 配椰子味雪糕🤭➰雜莓味個碟個雪糕超好食🤣🤣🤣搞到我地total嗌左2份伯爵茶味個個配燒🍍 好食 但配搭不明🤣—野飲方面🍳朋友杯chocolate latte係好飲既熱朱奶🤣我個杯真係唔好意思😅咖啡味偏酸 溝埋tonic酸上加酸🥹🥹🥹—窩夫size就唔太多🧇係
𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆 ☁️🥘
朋友杯chocolate latte係好飲既熱朱奶🤣
窩夫size就唔太多🧇係呢個emoji既1/4
不過真心係高質窩夫😋可以再食🤭🙌🏻
—
💰hkd $415 w/ no service charge (3ppls💞)
📍 Summer Ice
Shop 3, G/F, Rich Court, 31 Chik Fu Street, Tai Wai
🌈🥨welcome to follow my foodie ig @eating.chuchu