招聘中
$20,000-$30,000
月薪 (面議)

Potluck Eatery

2024-10-21 257 瀏覽
呢間餐廳環境好舒適,入到去令人感覺好寧靜,再加上有一啲輕音樂,好relax。啱晒好姊妹聚會, 傾吓偈影吓相。二人晚餐未💁🏻‍♀️西蘭花忌廉湯&蒜蓉包忌廉湯熱辣辣好足料,配合埋蒜蓉包perfect 🤗脆炸魷魚柚子雜菜沙律呢個好有驚喜。魷魚炸到好香脆惹味,但仍然保留到魷魚肉質彈牙。沙律菜好新鮮爽脆。好健康好清新👍🏻好好味🥰。羅勒青醬野菌粗管意粉好香噴噴。醬汁份量充足,意粉掛滿羅勒青醬又彈牙🥰。成個意粉都好美味好夾❤️炭燒法式豬鞍架伴紅桑子汁必須推介👍🏻豬鞍架肥瘦適中。肉質Juice幼嫩👍🏻。配合埋紅嗓子汁好鮮甜,同豬鞍好夾好出色。伴菜薯仔都好好味!甜品:開心果雪糕&藍莓芝士蛋糕看似好簡單,開心果雪糕唔係度度都有得食。藍莓芝士蛋糕香濃軟滑。超有水準👍🏻凍檸茶,英式熱奶茶茶具好精緻,餐飲亦都好大杯。食飽之後,仲可以一路傾偈一路飲嘢。真係好適合好朋友好姊妹gathering 👍整晚食物美味。我哋邊享受美食邊傾偈,呢度服務態度都好好。全晚都好寫意,感覺好似take 咗個break。好難得香港可以搵到一個咁舒服嘅聚腳地方,所以我都極力推介❤️

二人晚餐未💁🏻‍♀️

西蘭花忌廉湯&蒜蓉包
忌廉湯熱辣辣好足料,配合埋蒜蓉包perfect 🤗

脆炸魷魚柚子雜菜沙律

羅勒青醬野菌粗管意粉