高質意大利餐廳👍🏻🇮🇹味道好 環境又舒服💓 二人餐 三個人食都得 如果2個人食 應該會飽到痴線〰️😳食野期間 分別有2枱慶祝生日🎂唱生日歌同影即影即有🤣想比朋友一個小驚喜 識做啦🥳🔺SET FOR 2 二人分享套餐 $438▪️Starters: ▫️Burrata Cheese(V) +$25初嘗布袋芝士😋配車厘茄同火箭菜 布袋芝士係cream cheese咁 拮穿個布袋芝士加入少少調味 唔會有好大既味道 但就好soft好奶既感覺😳同火箭菜好夾 中和咗火箭菜既苦澀味🥗▪️Pasta: ▫️Tagliolini Truffle(V) +$28松露意粉麵質好特別 非常煙韌😍松露好香〰️脆片 好有口感 即刻無特別既材料配搭 食落都唔會覺得好單調 會不停一啖接一啖💓〰️▫️Lasagna Classica +$15好耐無食千層麵了〰️千層麵又係好正🥰癲咗!千層麵上層既芝士焗得脆卜卜 食落去 醬汁 牛肉同千層麵完全係黃金比例呀🤩!唔會有乾身問題出現 我自己超級中意食呢個千層麵❣️▪️Drinks: Soft drinks▪️Dessert: ▫️Tiramisu +$15聽過好多人介紹呢間既tiramisu 當然要試下
高質意大利餐廳👍🏻🇮🇹味道好 環境又舒服💓

▫️Lasagna Classica +$15

▪️Drinks: Soft drinks

▪️Dessert:
▫️Tiramisu +$15
聽過好多人介紹呢間既tiramisu 當然要試下啦 果然係唔錯😝tiramisu 唔會太甜〰️👍🏻cream同蛋糕既比較可以再balance啲就好了 太多cream就比較漏

▫️Panna Cotta +$15
驚艷既意式奶凍😍🍓奶凍面層有士多啤梨醬🍓士多啤梨🍓酸酸甜甜咁 奶凍超級超級滑🥰❣️係世上最滑既奶凍😋比起tiramisu 我覺得panna cotta更值得推薦比大家❣️

▫️Calamari Fritti🦑
最後仲追加咗份香脆炸魷魚🦑一粒粒魷魚卷仔 好酥脆