2021-02-27 1202 瀏覽
年三十晚歲晚早收爐, 可能呢個緣故, 中午一點幾好多地方已經無咩位, 好彩樓上既cafe 都幾多位(*^ω^*)餐廳主要以西餐為主係正餐泥之前都係啲小食泥, 個羅宋餐湯出奇地好飲, 一啲都唔hea(*´-`)煙三文鮮白酒忌廉汁闊條麵 @$98本身係闊條麵但因此無貨既關係所以就轉左意粉; 先講份量唔差足料一人偷量甚至多少少, 忌廉汁都幾多白酒味都竟然厂(=´∀`)(通常寫左出泥但無(*´Д`*); 唔使我形容睇張相見意粉餸都多啦(*´ω`*), 一句到尾, 呢件意粉大份好食又抵食12吋鹹蛋黃醬肉鬆焗芝士薄餅 @$128呢款薄餅係完全出奇地match又好食!!! 肉鬆配鹹蛋黃呢個matching本身覺兩樣野係唔似會放埋一齊~ 但 咦 咬咬下肉鬆又撈下嗰鹹蛋黃- !!!! Ok wor ! 加上個薄餅係薄餅底但似餅乾好脆, 感覺就好似一次漢足灑三個願望(๑˃̵ᴗ˂̵)~~~~ 脆餅底+ 碎甜肉鬆+鹹蛋粒粒呢間餐廳座位算舒服, 夠大唔使點等位而且疫情下可以坐得梳落啲~ 而且覺得餐廳係良心社企!!! 落單既侍應係聽障人士~ 不過惟一唔好既係主餐泥既時間等得比較偏耐同慢~}

餐廳主要以西餐為主

煙三文鮮白酒忌廉汁闊條麵 @$98

12吋鹹蛋黃醬肉鬆焗芝士薄餅 @$128
呢款薄餅係完全出奇地match又好食!!!
脆餅底+ 碎甜肉鬆+鹹蛋粒粒

而且覺得餐廳係良心社企!!! 落單既侍應係聽障人士~
不過惟一唔好既係主餐泥既時間等得比較偏耐同慢~}
2021-02-12