4天前
👧🏻😋👅🍽✨高質火鍋五部曲 年終只需$299🈹-🍲 12月年終大優惠無限時任飮任食火鍋套餐, 只需$299 (星期日至三適用), 營業時間6pm-1am, 即係最長可食足7個鐘, 小食有熱辣辣脆脆雞軟骨, 高質! 🍲 旺角華僑3樓全層, 大部份都係卡位, 仲有十幾間VIP房, 訂座時冇特別request慶祝/紀念, 但二人都安排左間細房🧑🧑🧒🧒 💝 🈹火鍋五部曲 年終優惠 $299 / 位 (原價$359)▪️精選頭盤有5款頭盤好精緻, 揀左兩位起計既四川麻辣雞煲, 份量都好多! 雞肉嫩滑雞皮又有少少焦香, 花椒味重好夠麻, BB辣都夠晒惹味另有佛跳牆/芝士龍蝦/芝士生蠔/酸菜魚, 都好吸引!!▫️火鍋湯底普通湯底可免費轉鴛鴦, 滋補湯底只可單鍋, 揀左蟲草花椰子雞鍋, 仲跟一碟鮮雞件; 誠意之作加既湯都係飲得既鮮甜雞湯, (隱藏食法🤭) 我地仲加埋FIZ 100% 純椰子水個湯滾極都係清甜原味道▪️皇牌火鍋拼盤🦪時令海鮮拼盤北海道大元貝, 魚片, 鮮海蝦, 鮮鮑魚, 手打墨魚丸, 手打蝦丸, 台山蠔, 日式蟹棒, 雖然唔係任食, 但咁多款都好滿足了, 尤其最愛鮮海蝦大大隻蝦肉彈牙好鮮
高質火鍋五部曲 年終只需$299🈹
🧑🧑🧒🧒 💝 🈹
火鍋五部曲 年終優惠 $299 / 位 (原價$359)
▪️精選頭盤
另有佛跳牆/芝士龍蝦/芝士生蠔/酸菜魚, 都好吸引!!
▫️火鍋湯底
▪️皇牌火鍋拼盤
🦪時令海鮮拼盤
北海道大元貝, 魚片, 鮮海蝦, 鮮鮑魚, 手打墨魚丸, 手打蝦丸, 台山蠔, 日式蟹棒, 雖然唔係任食, 但咁多款都好滿足了, 尤其最愛鮮海蝦大大隻蝦肉彈牙好鮮甜!!
🥩牛魔王美國安格斯牛肉拼盤🥩
手切牛小排開蝴蝶邊, 少肥厚身爆肉汁, 牛肩胛同牛板鍵都好重牛味
▫️任飲任食
QR code落單一件一粒可淺嚐, 丸類正常發揮, 最驚喜係有紫菜響鈴! 同埋D菜都好新鮮!!
各款啤酒汽水任飲, 熱飲仲有大麥茶, 健脾開胃去水腫, 放題飲佢岩晒
▪️Movenpick雪糕