2020-08-11 438 瀏覽
觀塘東廣場必食漢堡包推介呢間小店小妹已經幫襯過幾次,食咗幾次之後,發現漢堡包依然可以維持一個高的水準。漢堡包喺廚房入邊由廚師一個一個咁樣去煎嘅,我見到每一日店員都會用一啲新鮮嘅免治牛肉做漢堡,而我最鍾意舖頭嘅漢堡包亦都係經典牛肉漢堡加菠蘿🍔。發現中間嘅牛肉漢堡好厚,亦好有肉汁,加咗菠蘿之後,漢堡包嘅油膩都會減低,菠蘿亦會令到漢堡包變得更Fresh及Juicy! 小店裏面除咗經典牛肉漢堡係必食推介之外,炸薯條係非常之出色,除咗全部都係即叫即炸,熱辣辣之外,薯條係一啲連皮嘅粗薯條,非常之有口感,及滿足感。另外我都有試過大隻佬漢堡及雞肉漢堡,大隻佬漢堡非常之滿足,雞肉漢堡略鹹,但係依然覺得經典牛肉漢堡係最好食嘅,喺香港真係好少食到咁平,但咁高質素嘅漢堡包!
觀塘東廣場必食漢堡包推介