2021-07-30
平時搭車經過見到呢間 Moo Moo + 覺得個名好得意,一直都想搵機會試。 Fashion Walk 呢一帶都幾多餐廳,期望自然有返咁上下,好彩今次總算符合期望。門面有餐牌可以睇啱先入去,入到去係正常餐廳格局,當日客人唔算多所以環境都幾靜下,座位都舒適。香辣薯條 ($42)薯條新鮮炸起,調味足夠但又唔會太辣, 醬汁就主要點茄汁,始終覺得薯條配茄汁先至襯。 呢個頭盤惹味得嚟又唔太貴,引起食慾一流。經典之堡 ($108)嚟到 Moo Moo + 又點可以唔食佢個漢堡, 以餐廳規格嚟講佢 CP 值算非常高。 漢堡嘅靈魂就係塊肉,而佢正正最出色就係塊肉,肉味非常濃郁,加上少少炭燒嘅餘味,味道真係一流。 肉丸意大利麵 ($148)肉丸出色,食得出香濃肉味絕對冇偷工減料。 個麵就正常,普通紅汁意粉。揀返漢堡可能會開心啲。(呢個唔記得影相)Moo Moo Shake (朱古力味)呢杯 milkshake 正正常常,但朱古力味唔夠,有少少美中不足。第一次嚟 Moo Moo + 比我預算中有驚喜,以佢嘅價錢嚟講都好高 CP 值,如果有機會我都會再嚟食個漢堡。
香辣薯條 ($42)
經典之堡 ($108)
嚟到 Moo Moo + 又點可以唔食佢個漢堡, 以餐廳規格嚟講佢 CP 值算非常高。 漢堡嘅靈魂就係塊肉,而佢正正最出色就係塊肉,肉味非常濃郁,加上少少炭燒嘅餘味,味道真係一流。 [必定要食 ]
肉丸意大利麵 ($148)
(呢個唔記得影相)
Moo Moo Shake (朱古力味)