2022-11-22 20 瀏覽
套餐:湯+一品料理+日本米飯 ➰ $69湯:🌽北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯 嚟自北海道嘅粟米🌽零舍甜,雞肉嫩滑又唔韌,豆乳好香濃,另外仲有西蘭花同紅蘿蔔,成碗湯好味又有營養。一品料理:🍅番茄菠菜芝士雞肉卷個蕃茄汁好夠味,好開胃,攞嚟撈飯食真係一流;雞肉卷住啲芝士同波菜,一個小小嘅卷就已經有齊蛋白質、鈣質同鐵質,又好味。〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️套餐:湯+一品料理+沙律菜 ➰ $79湯:🦞法式龍蝦濃湯湯裏面有粒粒龍蝦肉,真材實料,所以成碗湯無論聞落定食落好有龍蝦味。一品料理:🐖油揚豆腐黑豚薑汁燒黑豚肉質嫩,而且切得薄薄地,所以容易入口,唔會食落覺得啖啖脂肪;油揚吸晒薑汁,好入味,同飯好夾。〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️總結,餐廳裝修用木做主題,環境舒服;職員服務態度良好,介紹我哋食咩,又有禮貌。套餐唔鍾意食飯可以轉包或者沙律菜,湯唔重味精唔重鹽,成餐飯好健康。〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️ 〰️🍽️ 一汁一菜(朗豪坊)🗺️ 旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖

套餐:湯+一品料理+日本米飯 ➰ $69

湯:🌽北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯

一品料理:🍅番茄菠菜芝士雞肉卷

套餐:湯+一品料理+沙律菜 ➰ $79

湯:🦞法式龍蝦濃湯

一品料理:🐖油揚豆腐黑豚薑汁燒

🍽️ 一汁一菜(朗豪坊)
🗺️ 旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖
  • 北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯