2020-08-22
銅鑼灣新開左間樓上cafe 少女心大爆發💕空間唔大 好似有個繁囂中喘息嘅秘密空間🤫除左有個粉色打卡花牆之外 每個細節都好用心佈置💐💜紫醉金迷 $158一上碟就好吸睛 用左好多食用金箔舖面🧡 Risotto係用紫椰菜同忌廉一起煮 creamy得嚟唔會太heavy 飯質軟硬適中 幾好食 不過蝦同青口就冇乜特別🍝香蒜芫茜什菌炒意粉 $82芫茜迷必試! 平時我都唔會叫芫茜 淨係試過芫茜薯片 但依個芫茜炒意粉只要唔抗拒芫茜都會接受到 一拎出嚟就已經好香 加埋炸蒜真係好香口 試過一次就會想encore👍🏻 🥑蜂蜜牛油果香蕉smoothie $58蕉味較重 比起其他較light 味道清甜🥛White House Cookie Cup $58依個係餐廳既招牌 我覺得係甜品多過飲品 牛奶連個朱古力曲奇杯一齊食先好食😋餐廳地方座位較少 建議去之前都要book位📞我依日平日下晝去食 都差唔多full哂 坐唔到望到少少海景既窗邊位😢
空間唔大 好似有個繁囂中喘息嘅秘密空間🤫
除左有個粉色打卡花牆之外 每個細節都好用心佈置💐