2021-07-04 111 瀏覽
1. 朱古力泡沫甜蛋伴雪糕新地 ($88)估佢唔到,超濃超濃嘅蛋香味!甜蛋本身朱古力味唔重,但加埋啲朱古力喺面真係超~~正!完全唔甜喎(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 口感好鬆軟綿綿的!厚就唔係好厚,但做到好好嘅空氣感,好驚喜呀!!!另外有個朱古力雪糕,又係好濃朱古力味,但又唔甜,真係好啱我呢啲好怕甜嘅人(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 仲有士多啤梨同藍莓伴碟,士多啤梨少少酸啦,不過接受到嘅!我比95分!2. Iced Caffe Mocha ($50)又係無令人失望呀~朱古力味同本身咖啡味無一邊喧賓奪主,配合得好完美,而且唔甜~剛!剛!好!總結:樓上舖平時行過旺角好易睇漏眼!環境好舒服闊落,有五月天嘅音樂,影相靚,店員態度好好,雖然唔係話好平,但食物質素絕對對得住呢個價呀!
1. 朱古力泡沫甜蛋伴雪糕新地 ($88)

2. Iced Caffe Mocha ($50)

2021-07-04