2024-09-23 0 瀏覽
凱撒沙律+Parma Ham🥗生菜新鮮脆口,加上Parma Ham嘅鹹香,令整個沙律多咗一層風味,而且醬汁都唔錯,唔會過於膩,配埋香脆的麵包粒,真係一個完美的開胃菜🤤水牛城雞翼🐓雞翼微微香辣,外皮炸得金黃酥脆,裡面又保持住雞肉的多汁😋仲有辣味醬汁俾你點,適合唔同口味既人🤭香草白酒芝士藍青口配法包🥖呢道菜真係令我眼前一亮🤩青口煮得非常入味,搭配香草和白酒醬汁,好有層次感,每一啖都食到海鮮的鮮味,加上法包中間有蒜蓉餡再浸埋醬汁食,正到完全停唔到口🤤伊巴利亞烤豬肋骨🐖豬肋骨肉質軟嫩,烤得恰到好處,外面有一層微微既焦香,令人回味無窮。醬汁亦好入味,配埋薯條食一流🍟讓整個菜式更加均衡,大滿足!斑蘭鮮奶咖啡 Pandan Latte奴才爸叫咗呢個斑蘭鮮奶咖啡,咖啡味夠香濃之餘,亦飲到淡淡斑蘭味😋Hazel "Don" Bao我呢個就係Cocktail嚟,飲落有啲似baileys,由Irish cream、朱古力同hazelnuts等調製,甜甜地好岩女仔飲🤤餐廳的環境都幾舒服,適合聚餐或者約會,有酒精同冇酒精飲品都有得叫而且食物野飲價錢唔貴,我覺得值得再次幫襯😋 🤑 人均消費:~$360🤩 推薦指數
凱撒沙律+Parma Ham🥗

水牛城雞翼🐓

香草白酒芝士藍青口配法包🥖

伊巴利亞烤豬肋骨🐖

斑蘭鮮奶咖啡 Pandan Latte

Hazel "Don" Bao

🤑 人均消費:~$360
🤩 推薦指數:8.5 / 10
📍 餐廳資料:吃吧 (僑建大廈) (旺角)
旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室

☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*
斑蘭鮮奶咖啡 Pandan Latte  &  Hazel "Don" Bao
水牛城雞翼
香草白酒芝士藍青口配法包