2010-07-31
WAITER替我地order果陣好爽手,,鮮蘋果芝士焗豬扒墨魚汁飯(新登場) $53這是意式熱鍋精選午餐~個碗真係幾大個,有點似細細個玩煮飯仔果d玩具咁呀仲有個粗粗圓身的手柄位,造型很特別,很少見餐廳的碗係呢種黃色~再配搭墨魚飯灰黑色的顏色,睇落去都覺得好好味呢~ 雖然望個碗,d飯得1半份量,但確實d飯有好多!我用鼻子嗅一嗅,有墨魚味喔!!!!!! 又唔見個碗底有油tim呀,好正好正~!! 豬扒硬度適中,茄汁sweet! 豬扒上面仲有5-6粒蘋果tim呀,碗中兩旁仲有2片芝士呢~連飯一起飯,真是非常滋味~!! d飯食極都仲有,呵~~蒜茸包 真3幾脆卜卜,又唔會OILY!很好味的~仲有濃濃的芝士粉味道, 酥皮雜菜湯上呢款菜又真係慢d左...要催左1次~可能廚房漏左單掛... 但waiter態度仍是非常之好的~ 菜湯100%熱~仲有2-3隻蝴蝶粉!!口感仍是很好~ 酥皮很酥脆,賣相+味道很喝 凍檸茶很好喝,香濃紅茶的味道!一流一流寧靜的1餐lunch! 環境滿分~
鮮蘋果芝士焗豬扒墨魚汁飯(新登場) $53
蒜茸包
酥皮雜菜湯
凍檸茶
很好喝,香濃紅茶的味道!一流一流
寧靜的1餐lunch! 環境滿分~