細個個陣勁中意食麥當勞🍔,大個左成日怕肥怕爆瘡食少左好多🙊,但每次有新野食推出🆕,小妹都會忍吾住去試😜。今日同朋友K👧🏻去完shopping🛍之後大家都肚餓🐷,又講起新出既黑松露shake shake薯條🍟,我地就去左食喇(順便休息下😌)~搵到位後,我地就買左個脆香雞翼餐(全翼)($35.8)🐔黎share,再加左$2.5買黑松露調味粉🍄。先講黑松露shake shake薯條,其實踏入麥當勞個陣已經聞到👃🏻好香黑松露味🤗,打開包粉之後果然好香😍,朋友K仲聞到打噴嚏添😂...咦🤔?d粉系泥黃色既😳?黑松露吾系黑色架咩😮?點解既?點解咁既?每次食shake shake薯條都會覺得好尷尬😅,總系覺得周圍冇人shake緊包薯條👂🏻,全店好似得自己shake咁🙈。shake完之後系咁既💁🏻~食落黑松露味道吾算太重,有少少甜、微辣🔥,個人覺得黑椒味比較出😬,整體味道都吾錯😄!吾知有冇人同小妹1樣中意食全翼呢😝? 我覺得雞翼juicy d同滑d😋~炸脆左既皮同雞翼中間有層油,令雞翼更香滑👅,雖然咁樣講好似好邪惡😈。雞翼關節個塊軟骨小妹都非常中意✨,口感十足啊!飲品方面,可樂夠凍,但小妹略嫌佢吾系好夠

脆香雞翼餐(全翼)

薯條
脆香雞翼

飲品方面,可樂夠凍,但小妹略嫌佢吾系好夠汽💨。
2016-11-19
脆香雞翼餐(全翼)
薯條
脆香雞翼