2022-10-14 44 瀏覽
今日嚟到呢間位於朗豪坊food court樓層嘅全新旺角沾麵店🤤雖然多人經過個環境都不錯唔會太嘈🙉聽講尖沙咀分店有限定重量級「火山極盛豚肉沾汁麵」bookmark定去試🤭//⚔️黑二刀流沾汁麵 $88沾麵湯黑蒜豚骨湯😻叉燒都幾大塊🤭豚角望落都唔柴~麵身係2條幼麵痴埋一齊,係呢間店獨創嘅坑紋麵🤫食落好夠味而且幾掛湯🙈🤍白相傳叉燒沾汁麵 $85豚骨湯底濃而不膩 😽葱花好香口,佢哋嘅叉燒非常厚肉又少油💯但咬落唔會覺得柴,好嫩🤭啖啖肉超滿足😮‍💨配搭自家製燒汁,肉味十足✨有別於平時會食到嘅薄切叉燒👍🏽🖐🏽五輪燒餅$58入面材料都好豐富🫣有廣島蠔同野菜,味道唔錯😋幾飽肚~~🐔黑鳥$45黑鳥係炸雞配黑色嘅他他醬🖤炸粉唔會太多而且自家製他他醬醬嘅味道幾濃🥰小心食完成個嘴會黑晒🤣記得抹嘴同「浪」口啊😆🍎蘋果焙茶 $28第一次試有蘋果味嘅焙茶🤩好清新🌱同時都有淡淡嘅焙茶香味🌬非常推薦💫🍇巨峰提子梳打 $28呢個係日本直送嘅樽裝梳打🫧但餐廳會提供冰杯🧊誠意十足🥳
⚔️黑二刀流沾汁麵 $88

🤍白相傳叉燒沾汁麵 $85

🖐🏽五輪燒餅$58
入面材料都好豐富🫣有廣島蠔同野菜,味道唔錯😋幾飽肚~~

🐔黑鳥$45

🍎蘋果焙茶 $28