2019-01-11
想食呢啲一串串既火鍋好耐啦一入到去個陣麻辣味直恭入鼻 好有成都風味呀!晚市時段有得揀任食同唔任食同友人計黎計去都係任食抵玩啲仲要唔洗就住就住!我地係最貴既時段$258+1包任飲 (唔止汽水仲有椰汁 王老吉同酸梅湯都無限order!) 仲包茶芥醬油湯底仲包一款小食,唔任食嘅呢啲全部都要額外再加感覺上冇咁抵!小食我哋揀咗脆炸酥肉,係店員推介,有啲似台灣嘅鹽酥雞,另外有啲好香嘅辣粉加埋一齊食好惹味啊!係串串方面都有好多選擇 連平時任食好少出現嘅竹笙都有 吸晒個湯底嘅精華好正啊!其他都有好多選擇好多唔同嘅肉類 蔬菜 麵類有個比較印象深刻嘅係 有塊包住冬菇既牛肉 就咁睇好似好九唔搭八但食落去好夾好match可以一試!另外有啲比較少喺放題任食見到嘅田雞豬腦鵝腸黑柏葉等等都有提供 材料亦都好新鮮店員亦都好細心咁提供紙圍裙唔驚整污糟啲衫褲!總括而言鍾意食麻辣火鍋或者打邊爐既你一定要試吓,佢有幾款唔同嘅湯底有辣有唔辣仲可以揀鴛鴦鍋!
一入到去個陣麻辣味直恭入鼻 好有成都風味呀!
晚市時段有得揀任食同唔任食
其他都有好多選擇好多唔同嘅肉類 蔬菜 麵類
店員亦都好細心咁提供紙圍裙唔驚整污糟啲衫褲!