2020-08-07
1.樓面員工不足2.外賣等候時間超過90分鐘3.內部溝通不足本身見佢吿急想去支持一下,見佢堂食排曬長龍,打算外賣啦,雖然知道點心外賣會無咁好食,但見佢係良心鋪頭就照殺啦,叫左幾個點心外賣翻屋企食,見佢咁多人,等半個鐘都預左,點解等左九個字都未有就翻去問下係咪漏左單,點知佢話仲有好多單等緊,之後有個姐姐話佢等左一個鐘都仲未有,咁我地唯有同收銀講話取消啦,收銀都話無問題。之後我地去第二度食,本身都諗住佢地多人姐都無諗太多,點解走左大半個鐘頭之後,佢地突然打嚟,話整好左。之後我同佢講話張單半個鐘前取消左啦喎,我地去左第二度食,之後佢仲要求我地去拎,之後我野都未講完,佢就cut左我線!又係你地櫃面話可以取消既,之後又要XXX客,咁樣做生意難怪你地要告急啦,希望你地可以改善一下你地呢三個問題!如果唔係告急都唔會救到你地好耐。。
2.外賣等候時間超過90分鐘
3.內部溝通不足