Next Battle✨✨✨✨Support the Yellow💛..疫情下,出街食飯要小心 同樣地想飲杯野🍹 都要睇真。要睇什麼❓就係黃唔黃💛 相信大家飲野食野之時,都會多左睇顏色,愈黃當然想愈支持吧。手作飲品店林,大家要點樣揀❓經過尖沙咀加連威老道,真係不乏手作飲品店,但正正就係呢間 佈置黏滿滿MEMO紙,五顏六色既小店吸引左我眼球👀。戴住口罩都想買返杯特飲支持下。ll $30Brown Sugar Milkbw/ Tapioca黑糖花紋整得好靚🖤,掛滿杯身外圍 紋路好靚呢。而且珍珠仲有帶微暖,咬落更加煙韌有口感,而黑糖甜甜既味道 配茶亦剛好。ll $40Cantaloupe Smoothie w/ Cheese哈哈哈哈 其實係哈蜜瓜🍈。本身已經夠甜蜜味,愛甜愛生果系會覺清新。而面層厚厚既海鹽芝士奶蓋,奶香中帶少許咸香味道,更加滋味。..以後係尖沙咀行街想飲杯野❓呢間黃店💛 相信你都會識揀喔。👻 支持一下,香港加油🇭🇰..

l[黑糖波霸厚鮮奶]l $30
Brown Sugar Milkbw/ Tapioca