餐廳: 黃珍珍泰國菜館
資訊:

2021-01-19 456 瀏覽
黃珍珍泰國菜真係好好食,自從尖沙咀嗰間執咗笠之後,都無去過九龍城老店,今日就來試吓佢個lunch,lunch set都好多選擇,我地二人叫左一個海南雞餐和一個豬手餐,lunch set都有配餐湯,一個蝦餅和加錢配一杯特飲,清一式78蚊,連嘢飲都係加多十蚊到,一包講晒抵食,海南雞去左骨,配海南雞飯,好香,豬手好入味,配多半雞鹵水蛋,我地仲叫多一個蒜子胡椒炒鮮油,以前有配菜菠蘿,現在無。食完之後,餐廳仲送多兩份椰汁糕比我地,再打個八折,真係唔話得,一定會再返嚟食
,海南雞去左骨,配海南雞飯,好香
,豬手好入味,配多半雞鹵水蛋
,一定會再返嚟食
海南雞餐