2023-11-13
🐱 黑朱古力貓咪千層吐司❗️享樂新品❗️竟然小失望🥲🐭 米奇老豬Vol. 415🐷[享樂烘焙]唔覺唔覺 @ly_bakery 已經開左4間分店好欣賞佢地團隊都仲keep住出新品頻率高到老豬都試唔切😂今次老豬買嘅呢個新包好啱🐱奴或者winnie the pooh🤣不過好似無咩人介紹過(?).🐖🐖 《黑朱古力喵型千層吐司》🐖🐖 💰$38💰有別於一般千層吐司咁層層相扣呢款係圍繞中心咁捲 🍥而且食落略欠層次感同牛油香~所以老豬覺得佢更偏向生吐司口感鬆軟 微濕潤好似 @circlek_hk 果個醇吐司聞落超重黑朱味 🍫不過食落又唔算好濃但食得出黑朱獨有嘅苦甜 👍🏻.❣️🐭總評分🐷❣️味道:7.9/10 服務:N/A環境:N/ACP值:✴️ 中 ✴️ENCORE:🤔 .自費️⭕/試食.📍享樂烘焙📍元朗元龍街9號形點I1樓1097號舖其他分店:新蒲崗大有街3號萬迪廣埸地下E舖九龍灣常悅道21號The Eastmark地下3號舖荃灣荃灣街市街152號坤成樓地下6號舖#米奇老豬_元朗區#米奇老豬_觀塘區#米奇老豬_黃大仙區#米奇老豬_荃灣區#米奇老豬_包#米奇老豬_朱古力#享樂烘焙 #lybakery #荃灣美食 #
🐭 米奇老豬Vol. 415🐷
[享樂烘焙]
唔覺唔覺 @ly_bakery 已經開左4間分店
好欣賞佢地團隊都仲keep住出新品
頻率高到老豬都試唔切😂
今次老豬買嘅呢個新包好啱🐱奴
或者winnie the pooh🤣
不過好似無咩人介紹過(?)
🐖🐖 《黑朱古力喵型千層吐司》🐖🐖
💰$38💰
有別於一般千層吐司咁層層相扣
呢款係圍繞中心咁捲 🍥
而且食落略欠層次感同牛油香~
所以老豬覺得佢更偏向生吐司
#米奇老豬_黃大仙區
#米奇老豬_荃灣區
#米奇老豬_包
#米奇老豬_朱古力
#享樂烘焙 #lybakery #荃灣美食 #九龍灣美食 #冰心包 #新蒲崗美食 #黃大仙美食 #元朗美食 #香港麵包 #麵包控 #香港烘焙 #生吐司 #朱古力包 #黑朱古力 #方包 #千層吐司 #黑巧克力 #德式布丁 #麻糬 #香港貝果 #香港蛋糕 #包控 #貓咪吐司 #蜜瓜包