2015-05-18
溫習中段休息,出去食個下午茶,肥髀揀去麥當勞,我都想試新包,去到都幾多人,在Mc Cafe搵到張大枱,有大轉轉椅,不過食客剛走,枱面未清理,我去搵個阿姐店員,佢換緊垃圾桶袋,轉頭來!之後好快清乾淨,我再去買食物,店員落單執食物都好快手,我叫一個餐再加個$10包,唔使兩個餐咁大份!黑漢堡餐($28.8):打開個盒,賣相真係幾特別,不過兩塊牛肉乾,醬汁都幫唔到,煙肉好脆,味道咸香,但薯泥餅就好怪,一咬就beep出來!味道正常,但令到個口感好膩!黑麵包無乜味!椒鹽蟹shake shake薯條(加$2.5)薯條放咗一陣,淋咗,不過味粉好香口,好惹味!正!黑加侖子新地(加$4)雪榚味道正常,提子味汽水味道雖然略假但可以接受!但太甜!魚柳包($10)肥髀食,正常(但尺寸真係好細!食一個唔會夠飽)蘋果批($6)香脆熱辣辣,酸酸甜甜!食物一貫水準!地方舒服!耐唔耐都會癮起食餐麥當勞補補,仲會俾面試下新包,雖然好多時候,新包都唔會太驚喜!都係傳統包款好味啲!
蘋果批($6)香脆熱辣辣,酸酸甜甜!