2020-07-07
今日行過尖沙咀,見到有間珍珠奶茶鋪勁多人排隊🤩一睇之下原來係 「小黑糖」!一直都聽朋友講佢既珍珠奶茶好正好好飲,今日終於可以試下😍.【香港加油口味- 黑糖珍珠厚鮮奶】 底層以台灣秘方黑糖珍珠和黑糖精華汁做底,配以4.3明治牛奶,採用最香最滑的頂級牛乳,與黑糖味結合,再加入獨家研製牛奶奶霜淋在面層,加強入口口感和濃稠程度,更香更滑,最後灑上食用竹炭粉的「香港加油」,成為香港加油特別版。 特別注意:只限凍飲,冰度固定,可揀不同甜度。 .【伯爵珍珠奶茶】 以英式伯爵紅茶沖泡伯爵奶茶,再加入手炒黑糖珍珠,黑糖和奶茶融合,散發茶香、奶香,甜度和冰度都可以調較,遷就不同喜好。.【草莓🍓歐蕾】 以新鮮草莓🍓製成,好香草莓味同埋牛奶味,仲可以揀冰度添,啱晒我呢啲麻煩友🙂. #尖沙咀珍奶 #厚福街第一台飲 #小黑糖 #小黑糖香港 #hkbaroness #baroness_hk #黑糖老大
一睇之下原來係 「小黑糖」!
一直都聽朋友講佢既珍珠奶茶好正好好飲,今日終於可以試下😍
【香港加油口味- 黑糖珍珠厚鮮奶】
【伯爵珍珠奶茶】