2019-10-20 144 瀏覽
這間位於銅鑼灣地帶的 HeSheEat,位置非常方便就腳約朋友食飯吹水絕對一流容易走得快而且食物有水準,如果早食完仲可以行陣街先返屋企。單骨蜜糖芥末雞翼單骨蜜糖芥末雞翼,蜜糖芥末味道吸引加上單骨食得非常方便一路吹水一路食真的很過癮。三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡,芝士味濃郁加上黑松露味道更為複雜,入口Juice多汁完全沒有乾柴柴的感覺,薯條即叫即炸夠粗身。扒大蝦芝士汁鮮雞蛋意大利麵扒大蝦芝士汁鮮雞蛋意大利麵,顏色鮮艷黃黃綠綠睇見已經流口水,香氣撲鼻入口香甜鮮蝦味濃郁簡簡單單已經很完美。Oreo 奶昔Oreo 奶昔,這杯奶昔真的很好飲,入口一粒粒的Oreo 碎,加上勁多cream攪勻後非常香滑甜到剛好。芒果拿破崙芒果拿破崙,外皮酥脆加上香甜的芒果,芒果吉士醬入口清甜酥脆作為一餐總結,實在完美。