2018-08-09
我大約係五年前已經聽過呢間餐廳當時係一個外國老闆同我講,咁我就想OpenRice睇佢個餐牌嗰陣心諗好貴都係唔好試住。到而家大個咗有多少少錢食飯上次同屋企人食飯就揀咗呢間餐廳,我父母都好鍾意。餐廳唔係嗰種好扮嘢全部野都用英文你睇唔明跟住所有人都好迷失唔知叫咩好嘅餐廳,佢一間好down to earth同埋好務實嘅餐廳。食物質素不容置疑,係非常好。仲要免開瓶費係咩玩法!喺性價比來講呢間西餐廳真係算好高。佢嘅午餐當然就係一個好抵食嘅選擇因為佢嘅午餐餐牌選擇同主餐牌會overlap。無論係肉食或者海鮮又抑或係意大利粉,你會見到佢賣相同埋味道都真係有落心思,甜品亦都有好多選擇。我會個人來講推薦佢嘅黑毛豬同埋佢嘅青口,龍蝦意粉都好正。環境嚟講佢大約有30零40個位,私隱度唔算特別高因為佢係一個細細地嘅商業大廈入面。值得一提嘅佢係一間社會企業餐廳,佢嘅侍應全部都好有禮貌同埋用心去介紹食物,值得一試。
我會個人來講推薦佢嘅黑毛豬同埋佢嘅青口,龍蝦意粉都好正。
Lobster Pasta