2018-01-03 227 瀏覽
餐廳既環境係似係RELAX既BAR台設計要享受一個CHILL既DINNER呢間個氣氛同野食都算係CHILL既蠔吧太多款唔同既生蠔可以任揀由於我地都唔係幾識個D蠔名只係要求要夠鮮味同埋海水味既蠔佢就幫我地揀好了不消一會就已經送左個美食架過來放左我地岩岩叫既食材, 有蠔有蝦有海膽有帶子生蠔超鮮甜!! 海水味好濃, 同個生蠔既夾味道廚師仲已經好有心咁將生蠔由淡味到濃味按次序咁分好咁樣既食法先係最原汁原味!!地中海紅蝦,地國藍蝦不得不讚好係雖然咁大隻蝦, 但係肉質都係咁嫩同埋口感味道一流, 咁大隻蝦既精髓除左蝦肉夠Q彈之外, 就係佢個蝦頭!!! 佢個蝦頭D膏真係無得頂, 鮮甜既蝦膏味, 直接吸哂佢!! 超級YUMMY海膽用原隻海膽住既海膽, 份量唔算好多, 但係味道真係超然, 有少少入口即溶既感覺, 完全冇好濃既腥味, 幾結實既海膽口感!!帶子勁大隻既帶子, 賣相都已經10分, 最正係佢KEEP到勁新鮮, 凍食真係別有一番風味, 因為佢夠大既關係, 可以慢慢品嚐到帶子既鮮甜味, 只需要點少少既醬汁就已經出哂黎!!鵝肝意粉意粉上面有兩塊大大塊既鵝肝, 就已經可以預計到個意粉係幾咁香鵝肝味岩哂2個

餐廳既環境係似係RELAX既BAR台設計

要享受一個CHILL既DINNER
呢間個氣氛同野食都算係CHILL既蠔吧

太多款唔同既生蠔可以任揀
由於我地都唔係幾識個D蠔名
只係要求要夠鮮味同埋海水味既蠔
佢就幫我地揀好了

不消一會就已經送左個美食架過來
放左我地岩岩叫既食材, 有蠔有蝦有海膽有帶子

生蠔
超鮮甜!! 海水味好濃, 同個生蠔既夾味道
廚師仲已經好有心咁將生蠔由淡味到濃味按次序咁分好
咁樣既食法先係最原汁原味!!
地中海紅蝦,地國藍蝦

海膽

帶子

鵝肝意粉
岩哂2個人分享, 意粉硬度適中, 即使我係鐘意食淋既都覺得係好彈牙口感不錯!!
2017-12-16