2016-09-20
呢間餐廳幾個月前已經食過一次,原班人馬食過翻尋味,一定係有原因的。就係因為食物好味同埋坐得舒服。Brunch menu 選擇都好多架,今次我地都係叫左客牛柳,再散叫其他食物。最先上枱的係Fresh clam, 蜆肉鮮甜又夠晒多,最難得係無沙,個汁清清地用黎點伴碟的麵包。好快就已經成碟比我地3個清晒。蟹肉沙律,入面有成個牛油果的份量、車厘茄、沙律菜。食材新鮮,好難會唔好味的,已去殻的蟹肉啖啖肉,沙律汁的調味亦剛剛好,酸酸地好開胃。叫左個炭燒智利鱸魚配大蜆做主菜,鱸魚肉質鮮美彈牙,魚皮有少少焦香,脆卜卜。好味。有4隻大花甲,同樣都係鮮甜美味。必食。Brunch set 的澳洲頂級牛柳都黎到了。牛肉肉質軟霖,有咬口亦都有肉香。牛柳外層又係有少少焦,外脆內軟。推介之一炸甘薯薯條,條條都有手指尾咁粗,香口。甘薯比薯條香甜,較有薯香。三個女仔食下傾下,就咁就過左一個愉快的周末:)
三個女仔食下傾下,就咁就過左一個愉快的周末:)