2018-04-20
自從黎左尖沙咀返工之後窮左好多, 因為遊客區, 全部都為國內同胞服務, 唉!!去好多餐廳都會有好多國內同胞拖住喼入黎, 講野又大聲又嘈, 仲好驚佢地d口水噴到過我度tim*所以我會搵d樓上鋪, 希望國內同胞唔識路, 搵唔到上黎*Candies Foodies都比較隱秘..我帶過d同事黎..佢地都唔會記得點行..(明明就好易) 佢仲要做緊優惠, 四人同行一人免費* 其實見到好耐..但之前都係得2個人黎食..今日終於成功捉到3個同事同我黎啦每個星期都會轉menu*有好多唔同選擇..個餐有湯, 有野飲..個意粉黎到睇落好似好細碟..好驚唔飽要返去食下午茶, 不過其實都好飽..我叫左香辣煙肉青口扁意粉🥓, 意粉軟硬度岩岩好, 係我鐘意既質感, 個汁唔會太辣, 因為我唔食得辣🍴🌶️門口有個糖果櫃桶, 食完仲可以夾糖🍬🍭有埋透明袋仔, 我地一人夾一包, 返到公司有得食😋買4送1之後再加埋一,每人都係$61😆抵呀
今日終於成功捉到3個同事同我黎啦
每個星期都會轉menu*有好多唔同選擇..
門口有個糖果櫃桶, 食完仲可以夾糖🍬🍭
有埋透明袋仔, 我地一人夾一包, 返到公司有得食😋
買4送1之後再加埋一,每人都係$61😆抵呀