2020-05-28 188 瀏覽
呢間日本野係好貼地同平民,但係係呢個平民價錢中,又做到好高質。今次試左佢呢個二人前都係$258,除番開都係$129,晚餐食日本野來講真係好抵食!.炸蝦天婦羅🍤(推薦指數:😋😋😋😋😋)天婦羅最緊要就係脆身,而佢炸得好脆,食得出個粉漿好薄。👍🏼炸魚餅🐟🐟🐟(推薦指數:😋😋😋😋😋)日式炸魚餅做啖啖魚肉, 魚肉好實淨,好彈牙,用魚成分好多。炸雞🍗(推薦指數:😋😋😋😋😋)呢個炸雞真係不得了,最值得推介,一咬落去脆到(索索聲),食得出係好脆,粉好薄,基本上成舊都係雞肉,入邊雞肉都好嫩,好juicy,三個小食都係滿分,但係最值得推薦。佢配埋個沙律醬就一流👍🏼。滑蛋吉列豬扒飯(推薦指數:😋😋😋😋)煮食方面我哋揀咗滑蛋吉列豬扒飯🥚🐷🍚,,但係好滑,個豬扒其實都好後,可能我哋細食,我覺得飯多咗少少🤏。吞拿魚茸手卷🐠(推薦指數:😋😋😋)吞牙魚茸好豐富,成個面都係,仲要幾平!

炸蝦天婦羅🍤(推薦指數:😋😋😋😋😋)
天婦羅最緊要就係脆身,而佢炸得好脆,食得出個粉漿好薄。👍🏼

炸魚餅🐟🐟🐟(推薦指數:😋😋😋😋😋)
日式炸魚餅做啖啖魚肉, 魚肉好實淨,好彈牙,用魚成分好多。

炸雞🍗(推薦指數:😋😋😋😋😋)

滑蛋吉列豬扒飯(推薦指數:😋😋😋😋)

吞拿魚茸手卷🐠(推薦指數:😋😋😋)
吞牙魚茸好豐富,成個面都係,仲要幾平!