2020-12-28
🥢尖沙咀新開分店限時7折優惠!高質九宮格燒肉 日本A4和牛西冷扒良心店🥢年初時曾經去過位於筲箕灣的人氣日式燒肉良心店,肉類非常高質價錢抵食,一直好想再去食,終於俾我哋等到在尖沙咀低開第二分店了,新開業便急不及待即刻去食🥢當日Lunch time 12:00 剛開門上去,唔洗一陣間已經坐滿曬人,果然係一間人氣店,而且尖沙咀限定優惠,正價單點產品仲有7折優惠,真心抵食🥢呢到地方更大更闊落,而且抽風非常好,完全無油煙味,因為是人氣店,用餐時間為90分鐘,落單方便用QR 落單,很快就已經有得食啦🥢九宮格燒牛盛合 $288每檯必點的九宮格牛拼盤,每款有兩三片,啱曬貪心每樣都可以試下,燒烤出來的肉味夠曬香,而且可以用檯面的黑椒鹽,可按自己喜好調味,由其是厚切牛舌,口感爽彈有更充滿油膩豐富,🥢厚切牛舌腩🥢A4和牛 ,Prime牛小排🥢安格斯牛仔骨,辣漬翼板肉🥢薄燒頂級肉眼,一口牛梅花🥢壺漬牛肋肉,燒護心肉🥢日本A4和牛西冷 $248呢塊和牛西冷又係必食之一,因為油花超靚,用火每邊燒兩下就已經好好食,充滿油膩感同牛香,食完覺得幸福滿滿🥢明太子燒飯團 $18放在爐邊每邊烘至脆口,用脆脆紫菜包住加入鮮味咸
高質九宮格燒肉 日本A4和牛西冷扒良心店
🥢九宮格燒牛盛合 $288
🥢厚切牛舌腩
🥢A4和牛 ,Prime牛小排
🥢安格斯牛仔骨,辣漬翼板肉
🥢薄燒頂級肉眼,一口牛梅花
🥢壺漬牛肋肉,燒護心肉
🥢日本A4和牛西冷 $248
🥢明太子燒飯團 $18
放在爐邊每邊烘至脆口,用脆脆紫菜包住加入鮮味咸香的明太子很美味
🥢紫菜月見飯 $28
食燒肉必要來碗紫菜月見飯,雖然呢碗飯隻蛋來到時已經穿左,但撈均曬食一樣都咁好味
🥢可爾必思梳打 $28
🥢龍鳳檸樂 $28
🥢呢間人氣燒肉店一直係我地心目中有好高評價,而尖沙咀店質素一樣咁好食,坐得更舒適,仲要係良心店,可以放心幫襯,新店限定仲有優惠,襯仲有優惠已經要再約朋友一齊再來食過
驚安燒肉商店 @gekiyasu_yakiniku
地址: 尖沙咀金馬倫道48號中國保險大廈3樓C號舖