2022-02-27
好耐冇食啦,又掛住佢嘅名物,決定同朋友仔一齊去食個燒肉放題😋😋😋我哋揀咗90分鐘放題Set C,有🇺🇸美國安格斯和牛食。當中有幾款喺呢次係比較出色,想分享一下俾大家嘅,有機會可以試一試😋😋😋- 牛角飯 另加溫泉蛋個飯平平無奇,但會令你一試就愛上😍😍不斷思念住佢🤣🤣 呢個係真架!我次次去食,都一定會叫,冇點到嚟食,等於冇去過!另外加埋溫泉飯,會令到成個飯滑啲。好食😋🙌🏻推- 蒜蓉牛油牛腹肉呢個好有驚喜🤩🤩🤩肉質好厚,但唔韌,牛油味好重!又唔膩同漏!😋😋😋就算凍咗少少食,佢嘅牛油味仍然不慢,吞咗之後,牛油味仲留低咗係成個口度,我哋encore 咗幾次😋😋🙌🏻推推- 蝦🦐要燒耐少少🤏🏻要燒到蝦身嘅水份有啲乾,少少離殼,好食!肉質爽口彈牙!新鮮!- 黑糖牛油蕃薯🍠呢個我地都encore 咗兩次,最後嗰次燒佢再啲啲,令到啲蕃薯吸晒啲牛油,再燒脆少少表面,加上黑糖醬甜甜地,味道似之前好多人都推嘅蜂蜜牛油薯片咁,好好食😋😋😋🙌🏻推
- 牛角飯 另加溫泉蛋
🙌🏻推