味火鍋 (華僑商業中心)

Yum Hotpot (Hua Chiao Commercial Centre)
2023-04-15 94 瀏覽
成班男仔約食飯 重量不重質既男人們 最適合就係食任食打邊爐搵到呢間味火鍋 無限時任食 而最後我啲朋友不負我所望 由7點食到人地收工同埋佢地有得揀坐房 唔洗另外收費 一大班人聚餐最岩一去到拎左野飲先 都幾多野飲揀 一般既汽水 比較特別既係有唔同口味既梳打水 好似係其他餐廳比較少見坐定定就每人揀一個頭盤 我地全部都揀左龍蝦龍蝦都幾好食 唔算好細隻 肉質都彈牙跟住揀湯底 我地揀左豆乳拼麻辣 鴛鴦湯底都唔洗加錢 另外叫左花膠竹絲雞鍋 竹絲雞鍋都唔錯 清清地無落味精 食菜都唔會覺得好油膩人齊就會黎海鮮拼盤 有元貝、蝦、鮑魚、蠔等等 質素都唔錯 另外有個牛肉拼盤 其餘就可以自己Scan QR Code 落野食 例如丸、肥牛呢啲整體黎講唔錯 好岩一大班人一齊聚餐 like 社交平台page仲有雪糕送 性價比高
成班男仔約食飯 重量不重質既男人們 最適合就係食任食打邊爐
同埋佢地有得揀坐房 唔洗另外收費 一大班人聚餐最岩