環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️真心有種包場嘅感覺,成間餐廳得我地5個人,仲自動安排左坐房,可以暢所欲言😌裝修都唔錯😚服務:⭐️⭐️⭐️⭐️因為餐廳得我地🤣所以基本上所有attention 都去曬我地度,茶會自己加,上菜速度都快,唯一差啲係解說唔夠,唔係太知食左咩壽司🤔食物:⭐️⭐️⭐️⭐️極上廚師發辦 HK$398最搶眼嘅當然係隻令和之怪物啦,普通餐廳食都要成百幾蚊一隻🤩而且一啲都唔鯹,好肥美🤤🤤肚腩食完腸胃都冇事,很好😆拖羅刺身正常發揮🐟壽司方面,粒帶子好大粒勁鮮甜🥰感覺上比壽司郎個特大北海道帶子仲大😋頭兩件就比較淡味,不要都有漬物調下味🍊我幾中意個兩件火灸🔥係左口魚同埋魷魚,魷魚就咁壽司食就淡啲,通常就加海膽,但原來火灸加醬都好好味😋😋左口魚份量大,除左有魚油香之外,醬都好香🤓🍣烏冬都抵讚,半熟牛幾靚🐮前菜茶碗蒸都可以,唯一有啲鯹係啲卷,美中不足呀🥹蝦係甜同埋新鮮,但係就冇去屎,可以再細心啲,同埋湯正常應該係最後上🧐呢個set 都係冇甜品同餐飲嘅,不過食左咁多野,夠曬啦😌*去當日Openrice book 位免加一,幾抵😚
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

服務:⭐️⭐️⭐️⭐️

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
極上廚師發辦 HK$398

拖羅刺身正常發揮🐟

頭兩件就比較淡味,不要都有漬物調下味🍊

烏冬都抵讚,半熟牛幾靚🐮

呢個set 都係冇甜品同餐飲嘅,不過食左咁多野,夠曬啦😌

*去當日Openrice book 位免加一,幾抵😚
2022-07-12