2010-11-01 14 瀏覽
星期日晚同女友係旺角行完街! 又諗唔到食咩!!天氣又凍凍地! 所以走左去打邊爐!! 最後決定去太子始創牛陣!6點幾打去book位!! 好彩仲有位!! 不過就要 8點半先開始!去到都要等左一陣!! 今晚我地2個人揀左<上等牛肉放題>冇記錯好似$168位!!唔包野飲!!我地點左個日式甜豉油湯底!! 好好味!! 咁多個日式湯最愛係呢個!不過如果唔要呢個湯底! 每人$168! 因為佢好似有個plan 都係食上等牛!但個湯就冇得揀!! 其實我都冇細心睇!因為比佢日式湯吸引住!!食左90分鐘! 叫左3碟牛!! 1碟豬!! d 牛肉好味!! 好香牛味好滑! 又切得薄!! 所以浸一浸湯就食得!!配菜都幾豐富!! 羅白就最欣賞!! 由頭滾到落尾!!甜到不得了!!除在菜之外! 仲有魷魚<so>, 烏冬同埋粉絲!! 都係唔錯!!仲有蒜溶 麻醬 等比你玩混醬!!!甜品方面: 對上一次係 isquare 食有haagen-dazs !! 所以貴一貴都可以食返幾球回本!!但係今次已經變左 dreyer's !! 雖然都好食! 但係都唔夠haagen-dazs經貴!!環境坐位黎講非常
星期日晚

同女友係旺角行完街! 又諗唔到食咩!!

去到都要等左一陣!! 今晚我地2個人揀左<上等牛肉放題>
冇記錯好似$168位!!唔包野飲!!

好滑! 又切得薄!! 所以浸一浸湯就食得!!

配菜都幾豐富!! 羅白就最欣賞!! 由頭滾到落尾!!
甜到不得了!!

仲有蒜溶 麻醬 等比你玩混醬!!!

環境坐位黎講非常好!! 2個人去食可以坐到4人檯! 非常闊落!
仲要環境靜靜地可以方便傾下計!!

服務令人滿意! 叫waiter 拎野都肯拎! 加湯加水速度都快!!

整體黎講都可以一試再試!!
正! 日式甜豉油湯底
正!!上等牛!!
正! dreye's !! 款式都幾多
2010-10-31
10 分鐘 (堂食)
正! 日式甜豉油湯底
正!!上等牛!!
正! dreye's !! 款式都幾多
  • 牛肉