2023-03-22 257 瀏覽
今日行完花園街,天都黑齊,岀黎見到喱間店有職員係門口叫緊特價優惠,$35一盒,應該係想快D賣完,快D放工!為咗幫佢一把,就決定幫襯佢買一盒!其實係我想食!🤪一路搭車,已經一路聞到一陣陣蛋香味!超級吸引!返到屋企即刻打開試吓,份量方面,佢對比其他舖頭嘅古早蛋糕,size比較細!但係聞起嚟,比其他店舖香!蛋糕亦很鬆軟!佢唔似普通蛋糕得一陣風,食落去係好有實在嘅感覺!我諗食晒一個都可以當晚餐!以$35黎講絕對係性價比超高!下次經過我都唔會再買!不過我估,朝早買,應該唔會係$35!如果有朋友知道幾時開始做特價,記得話我知!🤪另帶一題,蛋糕可以喺室溫放三日,三日過後可以放雪櫃!不過我諗大家喺喺三日內,應該都會消滅咗!😂
為咗幫佢一把,就決定幫襯佢買一盒!其實係我想食!🤪

一路搭車,已經一路聞到一陣陣蛋香味!超級吸引!