2015-05-15 1264 瀏覽
尋晚 book 左8位7點及預留左1隻海南雞。首先,海南雞上枱,系吾熟嘅!有d嘔心,叫佢地再整整佢,雞起了骨,肉都尚算嫩滑,叫做ok,但又不至於好好食。👎👎👎燒物叫了豬頸肉,好香囗,羊鞍6件($26/件)有點貴,但個味吾錯,燒尤魚1隻,燒得剛剛好,又保持到d水份,吾錯。咸肉椰菜苗,夠味,炒得好有獲氣,飛天炒通菜,普普通通,冇乜特別。黃咖哩雞,個汁有d浠,d洋蔥又完全吾熟,又冇乜味。泰式炒粉𢇁(豬肉),這個好差,d粉絲炒到一堆糊在一起,有點差勁。海鮮波蘿炒飯,我地叫的時候,問他是否完個波蘿載著上的,佢話系,但上枱時,只有碟上又冇波蘿殼載著,問佢,佢話個波蘿殻,比你都吾好要,但我覺得你地吾老實囉,個炒飯炒得好一般。小食拼盆,有魚餅,蝦餅,春卷,皮旦魚餅,扎肉,有d吾太熱。蒜蓉包,其實系系厚切方包加蒜蓉,這個好差,佢地話d蒜蓉系一早搽定,個包又㵉,所以賣相好差👎👎👎最後想叫千層糕,又話冇。老板最後請了我們8粒涷的糕仔。埋單 $837,吾太抵,味道也不太出色。這個價錢,這個水凖,應該冇下次!
尋晚 book 左8位7點及預留左1隻海南雞。
最後想叫千層糕,又話冇。老板最後請了我們8粒涷的糕仔。
埋單 $837,吾太抵,味道也不太出色。
這個價錢,這個水凖,應該冇下次!

2015-05-14