上網見到介紹有日本熊本A5黑毛和牛二食放題,仲要可以任食150分鐘,再要配四款刺身,價錢仲要好吸引,忍唔住去左! 🍴 A5熊本和牛二食 + 四款刺身 ($498/人) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 店員喺我哋一坐低就上咗四款刺身,包括甜蝦帶子三文魚同埋生蠔,款款都好新鮮好肥美,絕對唔係普通放題質素,高質! 之後就到燒肉,有四款油脂分布勁靚嘅黑毛和牛,有牌仔介紹埋係咩部位!當中我哋最鐘意嘅係A5日本黑毛和牛牛肩胛,真係一放入口就即刻溶化,係一定要encore!其餘嗰d都好重牛味,食得出係靚野🤤 另外套餐仲會有火鍋放題,我哋揀咗胡椒豬肚雞湯鍋,d胡椒味超香,未食已經會聞到!火鍋肉有仼添嘅A5黑毛和牛、牛舌心、豚肉,配埋湯底真係好滿足!另外飲品同配料可以自己出去自由攞,蝦、丸、蔬菜、炸魚皮同麵嗰啲都有。最後甜品仲有Haagen-Dazs 雪糕,食完飽到行唔到! 真心勁推薦呢一間放題餐廳!性價比好高! 臨走時仲比我哋發現原來星期一至四所有火鍋放題係二人同行一人半價,呢個質素食到真係好抵!唯一缺點係唔近地鐵站,喺旺角要大概行8-10分鐘先到餐廳。 ‼️ 同埋如果想食呢個燒肉+火鍋套餐記住要預早一日訂位!我地隔離枱因

真心勁推薦呢一間放題餐廳!性價比好高!

‼️ 同埋如果想食呢個燒肉+火鍋套餐記住要預早一日訂位!我地隔離枱因為冇預訂,想叫呢個套餐食都冇得叫😅

壹壹漁一
地址📍: 大角咀大角咀道88號旺角帝盛酒店2樓