2024-09-15
✨牛摩做緊A5和牛買一送一優惠,$518每人加$30仲可以追加飲品同甜品自助放題區添。✨湯底好特別:長野蘋果湯,用鼻聞已經聞到好香,食落好清甜同好清新;關東風壽喜燒甜甜地😋✨A5和牛色澤夠紅,油脂分布好平均,厚薄亦都適中,淥幾秒就可以食得,仲好重牛味添,我都係第一次食,真係值得推介😋✨另外仲嗌咗牛小排同牛肩胛,牛小扒都幾有咬口👍🏼阿古豚梅肉,口感軟腍。✨海鮮:廣島蠔🦪、半殼扇貝、半殼青口、魷魚圈、海蝦都好新鮮同幾大隻。✨小食:蟹肉忌廉薯餅入面好creamy,、雞軟骨細細粒好有咬口、一口芝士幾香口、枝豆,甜薯都係必食既。✨自助區:有多款醬料、沙律🥗、壽司🍣、丸類、蔬菜🥬、甜點、飲品、自助雪糕機等等。✨甜品:斟咗半杯熱情果雪芭,唔會太甜;雪糕好軟滑,仲可以自己加啲脆脆添😋#牛摩 #放題 #任食 #打邊爐 #優惠 #火鍋 #wagyumore #wagyumoreplus
✨海鮮:
✨小食: