2023-12-13 54 瀏覽
Airside 打卡Chill Healthy CaféAirside 商場開左之後,對於響附近返工架我來講真係多左好多選擇!今日中午就同朋友試左呢一間café,呢間café 架裝修簡單得來又有晤少架打卡位同埋有紀念品買下,如果你係鐘意打卡架朋友就岩曬啦~呢間café 主打素食健康,令到貪食又怕肥架我來講無疑係一個好大架賣點~我地2個人響中午時段來叫左: Yogurt Bowl (必點) $88自家製燕麥脆片加埋自加製藍莓醬,係同出面架乳酪好味好多架,真係好好味,來到必點item,令我會再想encore架野!!!Truffle Wild-mushroom Pasta (力推) $148Truffle Pasta 一向係我架自愛,由於係即叫即煮,係要等一陣架。不過一來到已經熱騰騰,濃郁架truffle加埋無麩質意大利粉同煎到香噴噴架野生蘑菇,真係好好味 😊Drinks : Hot LatteHot Green Tea Latte主打有機咖啡豆,2杯野飲都無出面飲開個D咁濃,但又有另一種好清清淡淡架味道==============================Grind & Brew九龍
Airside 打卡Chill Healthy Café

我地2個人響中午時段來叫左:

Yogurt Bowl (必點) $88

Drinks :
Hot Latte
Hot Green Tea Latte
Grind & Brew
九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 2樓L218B-L218C號舖