2024-01-07
上次嚟係2個月前,冇帶狗狗🐕,試過lunch set啲嘢幾好食,今次就帶埋狗狗,等佢都試下🍴。因為係假日,所以冇set lunch,直接從餐牌點菜,叫咗1個9吋的all day breakfast pizza🍕同埋芝士焗大啡菇2隻🍄。all day breakfast pizza🍕:我唔知有冇得揀薄底,但嚟到批底係厚嘅,好似pizza hut果種,我對厚批麻麻哋,覺得食到邊位時會難咬、有啲靭。不過呢個pizza的配搭真係幾有趣,完全係all day breakfast的核心食材:煙肉🥓、煎蛋🍳、焗豆🫘(冇茄汁),另外仲有一種材料就係芝士🧀。啲煙肉份量都唔少,全部由狗狗爸爸包辦。呢款薄餅好好食,好喜歡佢有蛋,仲有少少流心,諗諗下,可能厚批先兜得住咁多材料。如果唔大食,9”批🍕2個人食啱啱好,可以試埋其他食物。芝士焗大啡菇🍄:隻菇有啲細,但用芝士🧀焗好好味,又juicy,仲有少少沙律菜🥗,輕怡好味!服務方面,兩次嚟食嘢俾我感覺店員比較laid back,少主動留意食客的需要,不過我諗同人手都有好大關係。點餐、埋單都係我自己行入餐廳搵店員幫忙,而佢哋三兩個人都企咗喺水吧,用餐過程中冇侍應埋嚟
all day breakfast pizza 9"
焗芝士大啡菇
服務方面,兩次嚟食嘢俾我感覺店員比較laid back,少主動留意食客的需要,不過我諗同人手都有好大關係。點餐、埋單都係我自己行入餐廳搵店員幫忙,而佢哋三兩個人都企咗喺水吧,用餐過程中冇侍應埋嚟加水。所以,服務唔係好到位、貼心。
🐕狗狗食評:我同爸爸、媽媽坐室外,對住條橋🌁,個景好靚,呢度仲有好多同類添。今次我食咗少少沙律菜🥗、大啡菇🍄同pizza🍕,仲有自備的寵物火雞脾🍗,食完嘢我去沙灘喪跑,好開心,返到屋企攰豬咗🐷😴~~