2018-12-11 150 瀏覽
今日又同同事嚟午餐,每次都能保持水準!點左Bagel Prince 跟餐,有低脂岩鹽咖啡和蜜桃芒果乳酪蛋糕,好味👍🏻。不過掛住同同事傾計,唔記得左影相,食完先諗起🤦‍♀, 今次叫店員幫我切開一半,店員好樂意幫忙,送餐嘅時候仲好細心叫我地小心竹籤。因為上次問店員攞刀自己切開,切到好肉酸,今次切得好靚一定要相機食先😅。餡料好足,生菜好脆,煙三文魚好香又唔會好咸,仲有厚厚一層忌廉芝士,之前都喺點忌廉芝士煙三文Bagel,今日第一次點Bagel Prince,原來加埋牛油果醬可以咁夾,驚喜. 加25 蚊有甜品飲品真係好抵食,特別係每次黎幫襯都有新出唔同甜品選擇,岩曬我呢個甜品控.