啱啱過去嘅一星期係Black Series,而今次Black Sheep一樣都做咗好多 promotion,只要上網訂枱就可以好抵咁食到佢哋嘅餐廳~ 上星期五我哋last minutes 八點先嚟訂枱,好好彩咁都book到中環SOHO La Vache! Black Series set! 平時嚟食扒每位要$398,Black Series 期間每位只要$368,仲要送甜品!!真係超抵食! 合桃沙律同平時一樣,唔算好特別,牛扒我哋叫咗medium rare,主要係考慮到呢度嘅牛扒上菜嘅時候會有蠟燭保溫,如果嗌得太熟嘅話加埋蠟燭,就會比較老,呢點大家可能決定生熟嘅時候都可以考慮埋~另外薯條係無限refill嘅,不過今次食嘅薯條就冇上次咁好食,淋得好快,亦都冇上次咁脆😢 甜品!!非常重要!!La Vache!係有自己嘅甜品 trolley,以往就咁嚟食甜品係要另外加錢,而佢哋嘅甜品都唔係特別平,但今次嘅promotion包咗每位一份甜品,有三個選擇可以比大家揀!因為我哋入座都比較晏,檸檬批已經售罄,所以就變咗甜品櫃任揀😝😝 我哋最後係揀咗黑森林蛋糕同士多啤梨拿破崙,兩份都唔錯,黑森林蛋糕

我哋最後係揀咗黑森林蛋糕同士多啤梨拿破崙,兩份都唔錯,黑森林蛋糕朱古力味超濃郁,拿破崙加咗士多啤梨醬亦都比較開胃,兩份甜品真係好飽,大滿足!