2023-09-18 11 瀏覽
Blue Monday最需要一點甜或一杯香濃朱古力☕️每逢星期一又要重複恆常生活和工作,的確有點屈悶😵‍💫上網搵到呢間朱古力特飲專門店幾吸引,順便去遠啲散下心,午飯時間坐叮叮慢慢嚟到灣仔船街尋找小店🚃🎶餐牌有多款朱古力特飲可選擇。除咗全脂鮮奶、燕麥奶、杏仁奶,仲有近期大熱嘅椰子水和椰子奶可以㨂。非常適合有乳糖不耐症或減肥嘅朋友!我㨂咗🪻🪻凍70%薰衣草朱古力🪻🪻知道佢係用2022年International Chocolate Awards 獲得第三名嘅薰衣草朱古力,嚟之前已經諗好咗要試佢🤓店員好細心咁話我知呢杯特飲以脂鮮奶沖製比較好味。飲品沖好即刻聞到陣陣薰衣草🪻香氣,配合香滑嘅朱古力,再加入純天然蔗糖,少許甜正合我心意!飲一杯都飽咗,又係時候碌返去開工啦😮‍💨🍫

飲一杯都飽咗,又係時候碌返去開工啦😮‍💨🍫
外賣自取