上個禮拜過得太開心☺️😌,唔經唔覺又嚟到星期四😗屯門真係超級少去嘅地方,襯住放半日假期知道呢度有間藍帶師傅主理嘅cafe, 店內嘅櫥窗放滿林林總總嘅bagel,鬆餅,麻薯鬆餅, 朱古力脆脆筒同最近新出嘅牛角酥,鍾意烘焙嘅人又點能夠錯過!🤤雖然選擇多多,但詢問味道時店員都會耐心介紹,服務態度幾好👍🏻🌸焙茶麻薯鬆餅 $28一入口係香濃嘅焙茶味,成個甜度都好低,我呢啲鍾意低糖嘅人真係超級鍾意,裡面嘅麻薯煙煙韌韌,亦令成個鬆餅唔會咁單調,麻薯鬆餅除咗焙茶仲見到佢哋有朱古力同芋泥🌸紫薯鮮奶 $35呢杯紫薯鮮奶真係超靚呀,櫻花樹下仲有兩隻貓仔🐈咁😂,本身其實想叫抹茶,但呢杯係佢哋其中一個出名嘅飲品就叫咗喇,構圖真係好可愛🤣不過紫薯味就唔算太濃郁,奶味較重嘅,但可愛又靚就係皇道🤭🌸伯爵茶合桃鬆餅 $26食完佢鬆餅幾好食嘅關係🤭,決定買多個番黎做早餐🤣原本以為只係焙茶味低甜度,原來伯爵茶都唔甜,中間有粒粒合桃增加口感﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍📍Bougel Cafe屯門屯利街1號華都花園商場地下4號舖

🌸焙茶麻薯鬆餅 $28

🌸紫薯鮮奶 $35