2021-10-01 261 瀏覽
週末經常嚟食早餐🍳,好鍾意佢嘅早餐。分別有 breakfast pizza& Italian breakfast 。 佢哋早餐好出色,價錢喺港島區算係平啦 。我好鍾意食佢烤包。 佢做嘅麵包係特別出色 ,口感好鬆軟, 有啲空氣感,但係又有啲煙韌。好正。而且佢嘅薄餅都係即做即焗,都係好鬆軟。勁多芝士, 中間仲要加隻蛋🍳。 個餐係唔包飲品 ,可以選擇加咖啡、茶或者果汁。當你點杯咖啡嘅時候佢會送一個lotus 餅乾。 雖然個餅乾係過甜,但係因為好細塊,好鬆脆,所以配咖啡一流。☕breakfast pizza $78勁多cheese and 蘑菇。中間仲要有隻蛋。Italian breakfast $98張相片少咗個蘑菇,因為服務員漏咗。 我發現之後佢已經立刻補上🍄,佢個麵包真係超正,記住要配meat ball 啲汁😋鍾意週末早上嚟hea下飲杯咖啡❤️❤️❤️
週末經常嚟食早餐🍳,好鍾意佢嘅早餐。

breakfast pizza $78
勁多cheese and 蘑菇。中間仲要有隻蛋。
Breakfast pizza

Italian breakfast $98