2024-04-26
餐廳環境舒適。服務態度都好好。crepe有鹹有甜。質素好高👍🏻 賣相亦令人眼前一亮💁🏻♀️。1)Crepe St. Jacque 秘製瑞士芝士汁配黑松露帶子可麗餅:一放上枱已經聞到好香嘅黑松露味,𠝹開入面有滿滿秘製芝士醬汁大量元貝粒同磨菇粒好足料,香噴噴令人垂涎三尺。好好味😋正👍🏻2)Tiramisu crepe 提拉米蘇可麗餅:煙煙韌韌嘅crepe充滿蛋香,入邊包住浸咗冧酒散發住咖啡甘香嘅手指餅。味道同Tiramisu一模一樣,但係用crepe 形式。好特別。軟綿綿嘅餅皮上面有朱古力味馬卡龍同雲呢拿雪糕加上一啲可可粉,唔單止賣相精美,而且甜度適中,內外兼備。感受到用心製作👍🏻🥰飲品:Pina Colada French soda -椰子味好突出配合埋菠蘿汁感覺好清新。飲左一啖已經透心涼。Creamsicle French soda 橙冰香草梳打 🙋🏻♀️超級推介。主要係由梳打加橙汁同埋石榴汁混合而成。好好飲。好有層次感。以上嘅組合好精彩好豐富😍食材精美新鮮,用心製作。絕對係必食推介😍👍🏻👍🏻👍🏻
2)Tiramisu crepe 提拉米蘇可麗餅:
飲品: