Chill 下好選擇❣️日式居酒屋每次經開佐敦德成街,都會見到呢間餐廳外面有個好舒適既戶外位置,坐左客人係到吹水食野🥰 已經覺得好鬼chill今次同朋友就試下佢地既lunch set ,因為見到有燒鳥定食嗌,真係唔多地方有得叫😅所以即刻入來試試佢🤤🤤Lunch time入來即時就已經有位了,侍應都好有禮貌,招呼超好👍因為朋友趕返公司,所以我地叫左兩個lunch set🔅Mizu燒鳥定食 配 果汁 $188🔅滑蛋吉列豚煮(日本)定食 配果汁 $188吉列豚肉好軟身!炸粉亦唔係好厚身個種😏味道均勻,其實小朋友都岩食😏 滑蛋同菇都好入味 真係配飯一流最期待既燒鳥,入面有雞翼,菇,青椒,肉條,仲有一個生蛋醬汁配埋,呢個汁先係重點,真係好好食個人覺得晚上或teatime來,比較有氣氛,因為坐位好舒服,又有酒飲😎😎 真係同朋友chill下既好選擇
Chill 下好選擇❣️日式居酒屋

因為朋友趕返公司,所以我地叫左兩個lunch set

🔅Mizu燒鳥定食 配 果汁 $188
🔅滑蛋吉列豚煮(日本)定食 配果汁 $188