2023-03-04 191 瀏覽
🍴 First Stage Cafe 🍴身為大西北既國民都唔知原來田景有一排咁chill既cafe,今次揀左呢間白色系既cafe trytry🤍佢可以坐室內或者室外,係自己搵位,再自己入鋪叫嘢食的~💚牛油果小龍蝦begal💰$88一上枱同朋友都嚇親~店家表示用了XXL Begal🥯心諗:可以幾巨…但見到個下覺得性價比好高,因為真係大😋小龍蝦唔係得幾粒🦞牛油果有一啲係壓爛有一啲係一粒粒🥑有不同texture💚推薦程度:🔆🔆🔆🔆🔅(5個🔆為滿分;🔅為半分)💚Hot Hazelnut Latte💰$48老實說其實👧🏻是不懂喝啡的,就是都大杯的咖啡☕️但幾好飲的🙈推薦程度:🔆🔆🔆🔆(5個🔆為滿分;🔅為半分)坐室外可以望住輕鐵經過🛤️叮叮叮叮聲好有feel🤍坐室外唯一缺點!好大塵🥹同朋友傾下計坐一個下午真係recommended🥳當日都見到唔少食客帶電腦同書做野👩🏻‍💻‼️最重要!佢係OpenRice嘅交通方法係錯嘅‼️唔要喺屯門站轉輕鐵去田景站落車‼️First Stage Cafe (屯門)屯門良德街8號珀御坊地下G07號舖
🍴 First Stage Cafe 🍴

💚牛油果小龍蝦begal
💰$88
推薦程度:🔆🔆🔆🔆🔅
(5個🔆為滿分;🔅為半分)

💚Hot Hazelnut Latte
💰$48
推薦程度:🔆🔆🔆🔆
(5個🔆為滿分;🔅為半分)

‼️最重要!佢係OpenRice嘅交通方法係錯嘅‼️
唔要喺屯門站轉輕鐵去田景站落車‼️

First Stage Cafe (屯門)
屯門良德街8號珀御坊地下G07號舖