2017-12-25
唉. 呢兩星期扭到膝頭..冇得出街... 好慘...今日出去美麗華度做物理治療, 由於行動不便.舉步唯艱~又咁岩遇上DINNER TIME.咁就係LIFT LOBBY 度一眼望到得呢間同PIZZA EXPRESS由於同阿媽一齊, 咁我就唯有揀呢間啦.. 如果係同FD 既.就會揀食西LOR...6點幾做完落到黎, 趕及人潮前去入座~~~2個人, 可以揀既野都真係唔多. 因為呢間既份量都幾大. 黎到開茶同前菜... 呢碟食完都唔知咩黎.WAKAKAKKAKA 應該係瓜之類啦我估.1黎我就揀食呢個, 法式牛油果焗多士$17, 最少叫2件呢個先前食過, 幾好味, 所以今次都叫返~~~濃湯粉絲雜菜煲, 呢個幾好唔錯, 個湯底白雪雪, 好好味, 問左店員先知係豆漿湯底黎~因為其實我唔係好中意食COSPLAY 齋, 即係咩呢?扮肉既齋咯~~ COSPLAY 成肉呀. 魚生呀個D.. 唔LIKE 呀..咁樣好似齋口唔齋心咁, 點解要自欺欺人~雖然我唔係素食者, 但我覺得要食, 就食真野, 梳菜都大把選擇啦. 糖醋麵 $88~呢個對於2個人黎講就份量太多, 我地都食唔哂. 不過諗住唔唔洗炒個大炒麵, 先
又咁岩遇上DINNER TIME.
6點幾做完落到黎, 趕及人潮前去入座~~~
2個人, 可以揀既野都真係唔多. 因為呢間既份量都幾大.
1黎我就揀食呢個, 法式牛油果焗多士$17, 最少叫2件
呢個先前食過, 幾好味, 所以今次都叫返~~~
因為其實我唔係好中意食COSPLAY 齋, 即係咩呢?
呢個對於2個人黎講就份量太多, 我地都食唔哂. 不過諗住唔唔洗炒個大炒麵, 先叫呢個薄薄地冇咁膩,
想加多少糖同醋都可以自己控制~