2024-06-27 238 瀏覽
今次已經係第二次到訪烏蠅館。我鍾意尖沙咀呢間分店,就喺九龍公園對面,距離地鐵站只係幾分鐘,好方便。呢度最出名揀食烤魚同埋火鍋,仲要而家做緊推廣,如果提早訂枱,會有烤魚或火鍋底半價等等優惠。真係CP值勁高。我哋二話不說就點咗:🙌🏽烤魚-清江魚 hkd 348勁大條,勁多肉。肉好嫩,又唔多細骨,啱哂我哋!而今次我哋試咗蒜香底,勁香又入味。除左超大條魚,配料都好多,今次有雲耳,素雞,紫洋蔥。真係一鍋滿足晒所有願望!🙌🏽燒雞中翼(兩串) hkd 26呢個係最新嘅菜式。兩隻雞翼都肥嘟嘟脹卜卜,外皮烤得夠脆,但裏面無乾柴,仲係好juicy,正!🙌🏽紅豆芋圓仙草 hkd 12價錢超抵食!紅豆芋圓仙草仲有好煙靭嘅珍珠😊真係大滿足又解油膩😄🙌🏽成都老酸奶 奶蓋 hkd 25呢個酸奶屬於軟綿綿嗰一類,加埋奶蓋真係好夾!我鍾意佢個酸奶唔會太甜,好原汁原味!🙌🏽爆醬紅糖糍粑 拼薯格 hkd 38炸得好好!熱辣辣咁上!薯格香脆可口糍粑非常煙靭,仲有好多爆漿嘅紅糖,呢個價錢仲要有五舊咁多,多到食唔晒!我哋仲叫咗兩杯飲品,仲有大推嘅玻璃樽裝可樂(其實各式啤酒都好抵,不過實在太飽,飲唔到!)咁樣食法,都只係六舊水,

我哋二話不說就點咗:
🙌🏽烤魚-清江魚 hkd 348

🙌🏽燒雞中翼(兩串) hkd 26

🙌🏽紅豆芋圓仙草 hkd 12

🙌🏽成都老酸奶 奶蓋 hkd 25

🙌🏽爆醬紅糖糍粑 拼薯格 hkd 38
炸得好好!熱辣辣咁上!薯格香脆可口

咁樣食法,都只係六舊水,CP值之王!